Beam dimbare bed ledlamp met usb laders

Winstpakker, zeer geschikt voor hotelkamer: geen stopcontacten of schakelaar meer nodig
Deze in drie stappen dimbare led lamp is speciaal ontwikkeld voor slaapkamers en hotelkamers.
5 Watt 230 Volt 30.000 Extra warm wit 2.700 Kelvin  90% Besparing t.o.v. vergelijkbare gloeilamp A 5 jaar fabrieksgarantie 40° CRI 90

Offerte aanvragen

Prijs per stuk, vanaf
187 00
Minimale afname 6 stuks. Excl. 21% BTW
Beam dimbare bed ledlamp met usb laders Beam dimbare bed ledlamp met usb laders Beam dimbare bed ledlamp met usb laders Beam dimbare bed ledlamp met usb laders Beam dimbare bed ledlamp met usb laders Beam dimbare bed ledlamp met usb laders Beam dimbare bed ledlamp met usb laders Beam dimbare bed ledlamp met usb laders

Deze in drie stappen dimbare led lamp is speciaal ontwikkeld voor slaapkamers en hotelkamers. Hij is voorzien van twee 2-Ampère USB connectoren, waarmee telefoons, tablets of andere elektronische apparaten opgeladen kunnen worden.

De op te laden apparatuur kan bovenop de lamp gelegd worden, waardoor ze direct opvallen en gemakkelijk meegenomen worden bij het verlaten van de kamer. Deze lamp heeft een lichtbundel van warm wit licht van 2700 Kelvin van 40 graden. Dit licht is ideaal om in het donker een boek mee uit te lichten.

Deze lamp is een echte winstmaker wanneer slaap- of hotelkamers verbouwd moeten worden. De lamp heeft namelijk zijn eigen schakelaar, hierdoor is het niet nodig om nog een aparte schakelaar aan te leggen, wat een dure klus kan worden. Verder is een laagspanningsvoeding ingebouwd om elektrische apparaten door middel van een USB-aansluiting op te laden.

Deze lamp kan zeker in de hotelbranche zeer veel kosten en moeite besparen. In een hotelkamer is veel vraag naar extra stopcontacten om telefoons, tablets en powerbanks in op te laden. Door deze lamp naast het bed te monteren, kunnen gasten hun mobiele apparaten via USB opladen en het apparaat op de lamp plaatsen. Door deze slimme oplossing is het niet nodig om apart stopcontacten aan te leggen in de hotelkamer. 

Bovendien kan deze dimbare ledlamp met USB-aansluitingen niet gestolen worden, omdat deze is vastgeschroefd aan de muur. Dit maakt deze lamp niet alleen mooi om te zien en handig in gebruik, maar ook zeer geschikt en kostenbesparend in de hotelbranche. Ook voor verzorgingstehuizen, ziekenhuizen of in je eigen slaapkamer is deze lamp een echte aanrader. De kostenbesparing wordt van twee kanten gerealiseerd; enerzijds hoeven er geen nieuwe stopcontacten aangelegd te worden, anderzijds kan de led verlichting in de lamp tot wel 90% energie besparen ten opzichte van gloeilampen of halogeen. 

Deze designlamp is verkrijgbaar in het zwart en wit.

Artikel nr Armatuur kleur Licht kleur Prijs per stuk prijs > 5 prijs > 10
YBF3958 Wit 2700 K €187 €167 €162
YBF3959 Zwart 2700 K €187 €167 €162

 

Specificaties

Rubrieken
Referentienr. YBF3958
Verbruik
Volt
Branduren
Lichtkleur
Besparing
Energielabel
Lichtsterkte
Dimmer
Garantie
Lichthoek
Overige kenmerken
Gebruik

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0