AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering

AR70 Dimbaar
Deze dimbare LED AR70 is dimbaar en geschikt voor horeca en andere professionele toepassingen maar ook voor thuis.
7 Watt 12 Volt 50.000 Extra warm wit 2.700 Kelvin 85% besparing t.o.v. vergelijkbare halogeen 86% Besparing t.o.v. vergelijkbare gloeilamp A 540 Lumen Geschikt voor alle dimmers 5 jaar fabrieksgarantie CE Markering

Offerte aanvragen

Prijs per stuk, vanaf
31 26
Minimale afname 10 stuks. Excl. 21% BTW
AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering

Deze dimbare LED AR70 is dimbaar en geschikt voor horeca en andere professionele toepassingen maar ook voor thuis. Hij heeft de maten van de oude halogeen uitvoering en kan deze één op één vervangen. Als er aan de minimumwaarde van de bestaande transformators wordt voldaan is hij zelfs met de huidig dim-installatie te dimmen.

Vorm

De Vorm van de lamp is precies zoals de halogeen uitvoering. Het binnenwerk is net iets anders. De LED zit onder in de basis van de lamp. Net boven de lamp zit een spiegel die het licht op de buiten reflector laat schijnen. Hierdoor ontstaat het zelfde lichtbeeld als bij de halogeen uitvoering. Je kijkt door deze constructie niet in de lichtbron. Het uiterlijk is hierdoor net iets anders dan de halogeen uitvoering. Mocht u dit niet willen, dan hebben wij naast deze budget dimbare uitvoering een professionele dimbare uitvoering. Voor meer informatie lees hier verder op onze website.

Dimbaar

Deze lamp is dimbaar op de bestaande installatie. Let er wel op dat de dimmer een lagere belasting aan kan. Als de bestaande installis ontworpen is voor een vermogen tussen de 50 en 300 Watt en de nieuwe situatie ligt tussen de 7 en 40 Watt is de kans groot dat de installatie gaat knipperen of alleen op de maximale stand blijft branden.

Veel energiebesparing

Deze dimbare bajonet LED lamp vervangt een halogeen lamp van 50 Watt met bajonet fitting. Halogeen eruit, LED erin en u start met een besparing van 88% op energieverbruik!

Lange levensduur na terugverdientijd

Door de hoge energiebesparing verdient u de aankoopprijs snel terug. Daarna gaat deze lamp nog zeer lang mee want tests wijzen uit dat de lamp 50.000 uren probleemloos kan branden. Zo bespaart u ook op onderhoudskosten. Extra prettig als de lamp hangt op plaatsen waar vervangen lastig is.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0