LED buis T5, 1449mm, 22W, 4000K

LED tube met de beste kleurbeleving
Deze LED buizen vervangen de dunste TL buizen type T5 en zijn bijzonder geschikt voor kantoren, praktijkruimtes, scholen, instellingen, productieruimtes, magazijnen en parkeergarages.
22 Watt 230 Volt 60.000 Koel wit 5.000 Kelvin Natuurlijk wit 4.000 Kelvin Warm wit 3.500 Kelvin Minimaal 50% besparing t.o.v. TL-buis A 2500 Lumen 3 Jaar fabrieksgarantie CE Markering CRI 90 Milieuvriendelijk

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
LED buis T5, 1449mm,  22W, 4000K

Deze LED buizen vervangen de dunste TL buizen type T5 en zijn bijzonder geschikt voor kantoren, praktijkruimtes, scholen, instellingen, productieruimtes, magazijnen en parkeergarages.

Uitvoering

Deze ledbuis vervangt de hoog rendament T5 fluorisentie TL buis. Hij kan één op één vervangen worden met de bestaande buizen. Daar deze buis zo'n kleine diameter heeft wordt hij gevoed door een externe meegeleverde voeding. Het kost een paar minuten om buis en voeding te verwisselen.

Deze LEDtube kenmerkt zich ook door zijn extreem hoge CRI van 91 en haar S/P ratio >2,2

Met de juiste driver is deze buis ook dimbaar waar door u nog meer energie kunt besparen.

Bespaar op energie- en onderhoudskosten

De LED buizen van YellowBee zijn zeer duurzaam. Onafhankelijke tests wijzen uit de buizen 60.000 branduren lang het gewenste licht geven. Dat is 12 keer zo lang als de gemiddelde ‘gewone’ TL-buis. LED buizen zorgen voor een besparing op onderhoudskosten en energieverbruik. 

Ten opzichten van een 35W buis bespaart deze buis 35% energie

Ten opzichte van een 54W buis bespaart hij 58% energie

Veel en prettig licht in verschillende kleuren

Besparen is zeker niet de enige reden om te kiezen voor LED buizen. Ondanks het lage energieverbruik hebben deze buizen een hoge lichtopbrengst (uitgedrukt in lumen, zie de specs hierna) en is een beetje niet waarneembaar rood toegevoegd aan het spectrum. Dit licht wordt ervaren als prettiger, het is rustiger aan de ogen en een veel betere scherpte diepte wordt gerealiseerd. Conventionele TL-buizen geven geen constant licht maar gaan aan en uit in een bepaalde frequentie, bij gewone TL-buizen 50 Hz. Dit wordt niet bewust waargenomen maar veroorzaakt wel meer vermoeidheid. LED buizen geven wèl constant licht. Deze buizen zijn beschikbaar in de warm wit, natuurlijk wit en koel wit. De CRI van deze buizen erg hoog (91). Dat betekent dat de kleurweergave heel natuurlijk is, op de werkplek geldt een norm van een minimale CRI van 80, ‘gewone’ TL-buizen hebben vaak een CRI van tussen de 70 en 80.

Gemakkelijk overstappen

LED buizen passen in de bestaande armaturen. Bij deze buizen moet het voorschakel apparaat vervangen worden door een ledvoorschale apparaat ook wel de led driver genoemd.

Is een armatuur ouder dan 15 - 20 jaar dan is aan te raden om niet alleen de buis maar ook de armatuur te vervangen. Bij oudere armaturen is het stroomverbruik onnodig hoog. In dat geval levert YellowBee een buis met hoge kwaliteit armatuur.  Een alternatief is om te kiezen voor vervanging door een LED paneel. LED panelen geven een luxe uitstraling. YellowBee levert LED panelen, o.a. in maten 60x60 en 120x30 cm, ze passen in bestaande systeemplafonds.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0