Eyelight

Simpel kabeldoorvoer armatuur slagvast (IK10) en waterdicht (IP65)
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! De Eyelight is een armatuur van 1500mm lengte. Met dit LED armatuur realiseer je snel een eenvoudig optimale oplossing van normale tot in extreme omstandigheden. Standaard is het armatuur waterdicht (IP65) en slagvast (IK10). De lichtopbrengst is erg groot bij een laag gebruik (lumen/watt groter dan 100). Er zijn voor de meeste gevallen bij aanschaf van dit armatuur goede fiscale voorzieningen, dat maakt de netto investering een stuk lager door de belastingvoordelen.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.

Strakke vormgeving

Het armatuur is strak vormgegeven en er is een aantal uitvoeringen. Dit maakt dat deze Eyelight geschikt is voor hele verschillende situaties in verschillende omgevingen.

IP gecertificeerd

Het armatuur is IP gecertificeerd en door toepassing van hoogwaardige materialen is het goed toepasbaar in koel- en vrieshuizen, zwembaden en als buitenverlichting voor bijvoorbeeld het uitlichten van gevels. IP certificering geeft aan in hoeverre elektrische apparaten bestand zijn tegen impact en vocht, lees meer over de IP-code in Wikipedia.

IK10 gecertificeerd

Door de IK10 certificering kan het armatuur ook goed toegepast worden in parkeergarages en sporthallen. Het IK certificeringssysteem gaat over hoe slagvast bepaalde elektrische apparaten zijn. Deze certificering is bijvoorbeeld van belang bij de keuze van buitenverlichting en camerasystemen. Je wilt dat mensen daaraan niet gemakkelijk met opzet schade kunnen aanrichten. In sporthallen is het handig omdat verlichting bijvoorbeeld gemakkelijk kan worden geraakt door ballen (in een squash- of tennishal bijvoorbeeld).

Op iedere hoogte

Door toepassing van verschillende lenzen zowel helder als opaal met hoeken van 60 90 en 120 graden en lichtopbrengsten van 3000, 5000 en 8000 lumen kan het LEDarmatuur vanaf iedere hoogte een goed helder maar toch niet verblindend lichtbeeld produceren.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0