LED ombouwset rond 8W 8cm 3000k

Maakt armatuur met gloeilamp of TL geschikt voor LED
Met een LED ombouwset worden veel gebruikte galerij- en portieklampen in woongebouwen eenvoudig omgebouwd voor gebruik met energiezuinig LED.
Branduren: 50.000
Lichtkleur: Warm wit 3.000 Kelvin
Garantie: 3 Jaar fabrieksgarantie

Offerte aanvragen

Prijs per stuk, vanaf
12 6
Minimale afname 6 stuks. Excl. 21% BTW
LED ombouwset rond 8W 8cm 3000kLED ombouwset rond 8W 8cm 3000kLED ombouwset rond 8W 8cm 3000kLED ombouwset rond 8W 8cm 3000kLED ombouwset rond 8W 8cm 3000k

Met een LED ombouwset worden veel gebruikte galerij- en portieklampen in woongebouwen eenvoudig omgebouwd voor gebruik met energiezuinig LED. Dit spaart kosten, energie het milieu en onnodig schilder- en reparatiewerk. Lichtsterkte en sfeer zijn vergelijkbaar en de levensduur is véél langer.

Armaturen in woongebouwen geschikt maken voor LED

Voor veel armaturen met spaar- en gloeilampen bestaan zogenaamde 'retrofit' LED lampen. De lamp past dan zonder aanpassing in de armatuur. Soms is er echter geen ideale retrofit oplossing. Dat is bijvoorbeeld het geval in veel trappenhuizen, entrees en andere algemene ruimtes waar gloeilampen met een hoog wattage worden gebruikt (bijvoorbeeld 60 watt of meer), Ook worden daar vaak ronde TL-lampen gebruikt omdat die veel licht geven. Voor deze situaties is geen retrofit oplossing voorhanden die de ruimte op een vergelijkbare manier manier verlicht. Ombouwen is dan een prima alternatief.

Eenvoudig ombouwen, geen schilder- of reparatiewerk

YellowBee Nederland heeft speciaal voor veel voorkomende situaties in appartementengebouwen en andere wooncomplexen een oplossing ontworpen waarbij veel energie kan wordt bespaard en de bestaande armatuur wordt hergebruikt. Als de armatuur niet te oud is dan is dit een goede keuze. De ombouwset is veel goedkoper en milieuvriendelijker dan het vervangen van de complete armatuur. Met een LED ombouwset kan de bestaande armatuur blijven hangen en wordt alleen het binnenwerk vervangen. Niet alleen vervallen hiermee de kosten van een nieuwe armatuur, ook is er geen schilder- of reparatiewerk nodig. Het ombouwen is vaak eenvoudiger dan het ophangen van een nieuwe armatuur omdat die qua formaat en manier van ophangen niet altijd precies hetzelfde is. Het is verstandig om de lampen om te laten bouwen door een erkend installateur,

Met of zonder noodverlichting

De ombouwset kan worden geleverd met of zonder noodverlichting voorziening.

Energiebesparing tot wel 90%

De LED ombouwset zorgt voor een besparing die kan oplopen tot wel 90% t.o.v. oplossingen die nu vaak zijn gekozen met gloeilampen van 60Watt of meer of (ronde) TL-lampen.

Lange levensduur drukt onderhoudskosten

De lange levensduur van LED is ook een groot voordeel. Zeker in trappenhuizen zijn de lampen vaak niet gemakkelijk te vervangen omdat ze op hoogte hangen. Voor VVE's is LED daarom vaak een extra besparende oplossing.

Veel licht en kleur naar wens warm wit, neutraal of koud wit

Er zijn drie ronde modellen die in alle standaard (ronde) armaturen passen, 8W, 12W en 18W. Met een 8W LED ombouwset kun je bijvoorbeeld een gloeilamp vervangen van 60W. Er zijn 3 standaard kleuren, warm wit, neutraal en koud wit. Zo kan de sfeer worden gecreëerd die past bij de architectuur, de situatie en de voorkeuren van bewoners.

Specificaties

Bestelnummer
YJH00130
Verbruik
Volt
Branduren
50.000

Minimaal aantal branduren. Op verzoek verstrekt Yellowbee de onafhankelijke testresultaten

Lichtkleur
Warm wit 3.000 Kelvin
De warmte van het licht wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de kleur.
Lichtsterkte
Afmetingen
Overige kenmerken

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0